GIFT VOUCHER
TRAVEL STUDIO - AGENTIA EVENIMENTELOR LIVE
                                                           Serviciul Concierge
Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu fiecare ocazie prin oferirea cadoului perfect? Atunci stii cat de greu iti este sa gasesti surpriza ideala! Travel Studio iti vine in ajutor si iti sugereaza sa te gandesti la pasiunile celor dragi si sa le oferi ceea ce si-au dorit dintotdeauna.

Prietenul sau sotul tau este pasionat de masinile puternice? Travel Studio iti da un pont: ofera-i o zi de vis pe circuit, la volanul bolizilor pe care i-a visat intotdeauna sa ii testeze. Iubita ta este o romantica incurabila? Rasfat-o cu un week-end ca in povesti, cu o cina la castel, o plimbare prin gradinile regale nesfarsite sau cu o plimbare cu balonul. Vrei sa petreci un week-end de neuitat cu baietii? Travel Studio va trimite pe stadion la cele mai tari meciuri de fotbal. Vrei sa petreci un week-end de neuitat cu fetele? Atunci Travel Studio va trimite intr-un shopping spree cu propriul vostru personal shopper sau la concertul mult asteptat!

Variantele sunt nenumarate, insa ideea este aceeasi. Travel Studio te incurajeaza sa le sustii pasiunile celor dragi si iti vine in ajutorul gasirii cadoului perfect! Daruieste-i persoanei dragi Gift Voucher-ul Travel Studio cu experienta pe care si-a dorit-o dintotdeauna!

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi?

Pasul 1: Gasesti experienta ideala pentru cadoul perfect! Consultantii Travel Studio te vor sfatui si vor gasi cele mai avantajoase oferte pentru tine.
Pasul 2: Completezi Gift Voucherul cu detaliile experientei oferite cadou si valabilitatea ofertei. Pentru a nu strica surpriza, ai posibilitatea sa oferi o experienta Travel Studio fara sa optezi pentru o perioada exacta. Ramane la aprecierea sarbatoritului cand sa beneficieze de cadou, in functie de calendarul personal.
Pasul 3: Dupa primirea Gift Voucherului, posesorul va contacta agentia Travel Studio pentru a anunta perioada de calatorie.
Este atat de simplu! Si atat de inedit! Mult succes!

Care sunt conditiile?
- Beneficiarul este obligat sa prezinte Gift Voucherul Travel Studio in momentul revendicarii experientei.
- Gift Voucherul poate fi valabil pana la 9 luni de la achizitionare, insa exista posibilitatea extinderii perioadei de valabilitate in urma unei reevaluari a costului experientei.
- Gift Voucherul nu poate fi schimbat in bani.
- Gift Voucherul nu este transferabil.
- Gift Voucherul emis nu poate fi returnat.