Servicii de calitate garantate
Misiunea Travel Studio este ca fiecare client sa aiba un grad de satisfactie ridicat in urma utilizarii websiteului www.travelstudio.ro si in urma interactiunii cu consultantii Travel Studio. Fiecare cerere de rezervare, fiecare rezervare ferma si fiecare achizitie online va primi un raspuns in cel mult 24 ore (lucratoare). Indiferent ca doriti un singur serviciu sau un pachet complex de calatorie, indiferent ca veti calatori singur sau sunteti un grup mai mare, fiecare cerere venita de la o persoana fizica sau companie va fi preluata de consulantii Travel Studio cu acelasi profesionalism. Consultantii Travel Studio au experienta in turism, studii superioare de specialitate si sunt la dispozitia dumneavoastra cu informatii privind urmatoarea deplasare de afaceri sau vacanta. Daca nu sunteti multumit de calitatea serviciilor oferite de consultantii Travel Studio, nu trebuie decat sa ne trimiteti un e-mail la adresa contact@travelstudio.ro cu privire la motivele care au generat aceasta situatie si cu sugestiile dumneavoastra de imbunatarire a calitatii serviciilor prestate de consultantii Travel Studio, iar noi vom renunta complet la Taxa noastra de Serviciu si va vom oferi in continuare sprijin si consultanta daca veti dori sau veti avea nevoie. Suntem siguri si garantam calitatea serviciilor oferite de consulantii Travel Studio, pentru mai multe informatii cu privire la rezervarile turistice efectuate prin agentia de turism Travel Studio va rugam sa analizati Termenii si Conditiile.
Parteneri de incredere
Travel Studio este agentie de turism tour operatoare membra ANAT si agentie asociata Happy Tour, astfel facem parte din cea mai mare retea romaneasca de agentii de turism. Ne alegem cu grija partenerii si avem relatii bazate pe incredere si profesionalism. Impartim cu fiecare partener acea pasiune, dedicatie si dorinta de a ridica mereu standardele, pentru a garanta satisfactia clientilor nostri. Intotdeauna am pus accentul pe oferirea unor servicii de calitate, complete si transparente.
Plata online in deplina siguranta
Pachetele turistice prezente pe site-ul www.travelstudio.ro pot fi achizionate online prin plata cu cardul in doi pasi simpli.

PASUL 1
Din websiteul www.travelstudio.ro alegeti produsele dorite si adaugatile in cosul de cumparaturi virtual. Din cosul de cumparaturi selectati ca metoda de plata - Plata Online cu Cardul - dupa care veti fi redirectionat catre pagina securizata de plata mobilPay™. Aici va veti introduce datele de card; tranzactia este securizata, datele nu sunt stocate pe serverele mobilPay™, ci sunt trimise direct catre banca procesatoare.
PASUL 2
Banca procesatoare a platii transmite datele dvs. catre banca emitenta pentru a primi acceptul la tranzactionare. La final, iti va fi afisat rezultatul tranzactiei, si, in functie de acesta vei intra in posesia actelor de calatorie in cel mai scurt timp (vezi Termeni si Conditii).
Alegeti pana la 6 rate
Travel Studio a intrat in reteaua comerciantilor parteneri Garanti Bank. Astfel, in calitate de client Travel Studio, aveti posibilitatea de a achita online, cu cardul dumneavoastra de credit Bonus Card, in 6 rate, cu o perioada de gratie in care dobanda este 0%.

De asemenea, prin parteneriatul incheiat cu Credit Europe Bank, agentia de turism Travel Studio va ofera posibilitatea de a achita pachetele turistice la sediul agentiei din Bucuresti, cu cardul de credit Card Avantaj in 6 rate, cu 0% dobanda. 

Va bucurati de mai multe beneficii in reteaua magazinelor partenere Credit Europe Bank si a comerciantilor parteneri Garanti Bank din care face parte si agentia de turism Travel Studio.
Calatorii protejate
Alegand o vacanta cu Travel Studio nu trebuie sa iti mai faci griji. Vacanta ta este in siguranta. Travel Studio  este agentie de turism tour operatoare cu licenta de turism nr. 3470/17.11.201, membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) si agentie asociata grupului Happy Tour.
Rambursarea cheltuielor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism sunt asigurate prin Polita nr. TIF00595, emisa de SC. Groupama Asigurare S.A -Bucuresti.  Brevetul de turism nr. 10813/24.01.2006 este detinut de domnul Avram Valentin Gabriel iar agentia Travel Studio este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 25996.
Pasiune si profesionalism
Compania Travel Studio a fost infiintata din pasiunea pentru sport si muzica, de persoane care au calatorit intr-o varietate de locuri in intreaga lume si care au incercat mereu sa mearga la un meci de fotbal sau baschet, la un turneu de tenis sau curse de masini sau la un spectacol sau concert in orasele in care se aflau. Scopul nostru este de a va face viata mai usoara, mai frumoasa si a va ajuta cu toate nevoile legate de deplasarea dumneavoastra in strainatate cu pasiune si profesionalism.