DESPRE NOI
TRAVEL STUDIO - AGENTIA EVENIMENTELOR LIVE
                                                           Serviciul Concierge

Tour operator specializat, Travel Studio a luat nastere in 2006 si de peste 5 ani promoveaza cu succes evenimentele sportive importante, de opera si muzica, spectacole si teatre din Europa, organizeaza pachete de tip team building, stimulente, cadouri corporate pentru individuali si grupuri. Oferta Travel Studio contine pachete complete cu bilete pentru a participa la evenimente sportive si muzicale internationale, oferind clientilor nostril posibilitatea de a petrece seri de neuitat. Experientele unice la volanul unor supermasini vin sa completeze dorinta si pasiunea clientilor nostri pentru sport.

Compania Travel Studio a fost infiintata din pasiunea pentru sport si muzica, de persoane care au calatorit intr-o varietate de locuri in intreaga lume si care au incercat mereu sa mearga la un meci de fotbal sau baschet, la un turneu de tenis sau curse de masini sau la un pectacol sau concert in orasele in care se aflau.
De multe ori au reusit, alteori au esuat.

Exista numeroase motive care va pot face sa regretati faptul ca nu ati mers la meci, la concert sau la spectacol cat timp sunteti in vacanta sau in deplsarea de afaceri. Poate nu ati stiut de existenta unui meci sau concert din acea perioada, nu ati stiut ca orasul in care va aflati era atat de aproape de locatia evenimentului, nu ati stiut cum sa obtineti biletele la spectacol la un pret corect.

Astazi aceste probleme s-au rezolvat. Va punem la dispozitie motorul nostru de cautare ce include sute de bilete la evenimente sportive, concerte, spectacole, teatre dar si bilete de intrare in parcuri de distractii, muzee, expozitii si alte atractii turistice din intreaga lume. Serviciul Concierge de la Travel Studio lucreaza pentru a obtine bilete la o varietate de evenimente si locatii, la preturi atractive si corecte.

Prin serviciul Concierge, compania Travel Studio este membra a unei retele formata din peste 100 de parteneri aflati in locatii turistice clasice, inedite si surprinzatoare din intreaga lume. Impartim cu fiecare partener acea pasiune, dedicatie si dorinta de a ridica mereu standardele, pentru a garanta satisfactia clientilor nostri. Intotdeauna am pus accentul pe oferirea unor servicii de calitate, complete si transparente. Prin interactiunea zilnica pe care o avem cu clientii nostri, am reusit sa cream relatii si legaturi care ne permit sa intelegem profilul fiecarui client si sa venim mereu in intampinarea lor cu solutii si idei adecvate.

Scopul nostru este de a va face viata mai usoara, mai frumoasa si a va ajuta cu toate nevoile legate de deplasarea dumneavoastra in strainatate.

Printr-o retea de parteneri dezvoltata in timp, prin relatiile de afaceri bazate pe incredere si profesionalism, serviciul Concierge de la Travel Studio este solutia ideala si locul in care va puteti planifica vacanta.
Inainte de a pleca in strainatate, cu totii de gandim la acele lucruri interesante pe care le-am putea face acolo iar de prea multe ori regretam ca nu am stiut de acele atractii, muzee sau evenimente interesante din perioada calatoriei noastre. Hotelurile de 5 stele ofera informatii si servicii de concierge turistilor ce le calca pragul. Acum, inainte de fiecare plecare in strainatate, fie ea vacanta personala sau deplasare de afaceri, si voi puteti beneficia de aceleasi servicii de calitate iar calatoria va fi inca de la inceput o experienta inedita si o frumoasa amintire prin serviciul Concierge de la Travel Studio, usor de accesat online prin intermediul website-ului nostru www.travelstudio.ro.

Ne-am gandit la cateva aspecte legate de deplasarea dumneavoastra, astfel incat sa aveti un program reusit. Indiferent de orasul in care plecati, noi va putem ajuta cu:
- bilete la muzeele si expozitiile din oras din perioada calatoriei
- rezervari la cele mai cautate restaurante pentru pranz sau cina
- bilete la concertele, evenimentele sportive si culturale din oras din perioada calatoriei
- excursii si tururi locale pentru a experimenta destinatia
- bilete la teatre, muzicaluri si spectacole locale
- servicii de transport:  inchirieri de masini si transferuri private
- bilete de intrare la parcurile de distractie si atractiile regiunii
- rezervari hoteliere conform criteriilor dumneavoastra

Este foarte simplu sa aveti un Concierge personal de la Travel Studio:

Cum functioneaza?

Va multumim!

Echipa Travel Studio